Quick scan commerciële teksten

Teksten op uw website of in een offerte moeten correct zijn. U loopt anders het risico dat een potentiële opdrachtgever of klant een verkeerde eerste indruk van uw onderneming krijgt.

Een inkoper van facilitaire diensten: “Wanneer ik op de eerste pagina van een offerte al taalfouten tegenkom, haak ik direct af …..”

Een foutje is snel gemaakt. Doordat u op de inhoud bent gefocussed, vallen gemaakte foutjes vaak niet meer op. Hierdoor komt het helaas maar al te vaak voor dat in commerciële teksten foutjes blijven staan. Dit is erg jammer want dit soort foutjes komen meestal snel aan het licht, wanneer u iemand met taalgevoel er een frisse blik op laat werpen.

Teksten worden geschreven om een boodschap over te brengen. Of dit nou gaat over de voordelen van een complexe ICT-oplossing of om de stappen in een proces te verduidelijken, het moet voor de lezer duidelijk zijn, wat u over wilt brengen. Een goed opgebouwde tekst laat zich gemakkelijk lezen en brengt uw boodschap helderder over.

Doppen Interim & Advies kan een quick scan uitvoeren op uw teksten. Hierbij kunnen we snel de taal- en stijlfouten uit uw tekst halen, maar ook slimme suggesties doen voor het verbeteren van de tekstopbouw.

Hierdoor garanderen wij u een verbetering van uw commerciële zeggingskracht !